Yuhůův weblog o webu

22. 10. 2008

Jak Centrum kazí Yuhůovi článek

Aktualizace: Aneb o tom, jak jsem blbej. Myslel jsem si, že Centrum reagovalo na můj článek tím, že ručně zablokovalo karty, na které jsem odkazoval. Protože ty karty přestaly fungovat. Jenomže to může být něčím úplně jiným. Třeba ty karty pravidelně mění své URL. Nevím to jistě, ale dávalo by to smysl. Proto po pár dnech nemohou fungovat.

Níže se pobavte mou konspirační teorií z minulého týdne. Měl jsem chuť to teď smazat, ale to by byla srabárna a nuda:

Byly zablokovány údaje z těch dvanácti kartách typu Explain, které jsem ze svého článku odkazoval. Všechno ostatní funguje dál jako dřív. Takže jsem teďko večer musel sednout a ty odkazy upravit na jiné nezablokované karty. Bylo to snadné. Těch karet je tam nekonečně mnoho, takže až těch deset opravených karet zase v Centru zablokují, tak zase sednu a budu to přepisovat. Zábava. Dokud Centrum nezruší celý ten debug mód, celé hledání nebo tu penalizaci, bude vidět, jak Centrum penalizuje katalog Atlasu, i jak počítá váhy.
Já chápu, že někomu z Centra možná vadí, že mají díru ve vyhledávání. Ale jediné, čeho tím blokováním dokázali, že mi na pár hodin zkazili článek. Hm.

Konec citace. Jestli ty karty skutečně mění svou URL, tak se Centru tímto hluboce omlouvám. A jdu změnit URL, aby zase chvíli fungovaly.

trvalý odkaz

Yuhůův weblog píše Yuhů Yuhů. Kontakt. Weblog patří pod Jak psát web.